Forver Aloe Vera -tuotteet

Löydä Aloe Veran hyvät vaikutukset elimistöllesi niin sisäisesti käytettävistä juomista ja kapseleista kuin ulkoisesti käytettävistä ihonhoito- ja meikkituotteista.

Salia vuokrataan

Tarvitseko treenisalia esim. tanssiin tai satunnaisia vuoroja viikonloppuisin? PilatesLahden tilat ovat vuokrattavissa vapaina aikointa. Kysy lisää p. 0400 772473.

Yhteystiedot

PilatesLahti
Vuorikatu 25
15110 Lahti
p. 0400 772473
tiitu.kaarakainen@luukku.com

Mitä pilates on?

Pilates on huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, jonka avulla opit käyttämään kehoasi oikein ja taloudellisesti. Se lisää voimaa, liikkuvuutta ja oman kehon tuntemusta. Pilates sopii niin vasta-alkajalle kuin huippu-urheilijallekin. Voit käyttää pilateksessa opittua tietoa hyväksesi jokapäiväisessä elämässä. Voisi sanoa, että pilatesta voi harjoittaa milloin vain ja missä vain. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto esim. selkäkuntoutuksessa ja selkävaivojen ennaltaehkäisyssä.

Pilates –menetelmän kehitti 1900-luvun alussa saksalainen Joseph Pilates, joka teki elämäntyönsä pilateksen parissa Yhdysvalloissa. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilateksen ajatuksena oli työskennellä ”sisältä ulospäin”, sillä hän havaitsi, että pelkkä liikkeen suorittaminen ei johda liikkeen oppimiseen.

Pilateksella voit saavuttaa:

-       voimakkaan, notkean ja elastisen vartalon

-       hyvän kehon hallinnan ja tuntemuksen

-       hyvän ryhdin

-       terveen selän ja niska-hartiaseudun

-       hyvän keskittymiskyvyn