Forver Aloe Vera -tuotteet

Löydä Aloe Veran hyvät vaikutukset elimistöllesi niin sisäisesti käytettävistä juomista ja kapseleista kuin ulkoisesti käytettävistä ihonhoito- ja meikkituotteista.

Salia vuokrataan

Tarvitseko treenisalia esim. tanssiin tai satunnaisia vuoroja viikonloppuisin? PilatesLahden tilat ovat vuokrattavissa vapaina aikointa. Kysy lisää p. 0400 772473.

Yhteystiedot

PilatesLahti
Vuorikatu 25
15110 Lahti
p. 0400 772473
tiitu.kaarakainen@luukku.com

Tuotteet

PILATES

Pilatestunnilla kehität kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä parannat hengitystekniikkaasi. Tunnit pohjautuvat pilateksen klassisiin liikkeisiin, joita varioidaan tunnin tavoitteen ja vaativuustason mukaan. Tunnin aikana keskityt omaan kehoosi ja mietit liikkeitä sisältä ulospäin.

KEHON HUOLTOA PILATESVÄLINEILLÄ

Somaattisen venyttelyn tavoitteena on kääntää "katse" omaan kehoon, sen tuntemuksiin ja viesteihin. Venyttelytynnilla saat lisää notkeutta ja voimaa. Tunnilla opit oikean hengitystekniikan, pidennät kiristyneitä lihaksiasi ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Jokaisella tunnilla on oma teemansa, mihin tunnin aikana keskitytään. Tunnilla tehdään mm. klassisia pilatesliikkeitä, syvävenytyksiä ja dynaamisia venytyksiä tunnin tavoitteesta riippuen. Tunnilla käytetään musiikkia.  

SENIORIPILATES

Senioripilatestunti pitää sisällään samat elementit kuin pilatestunti. Tunti on tasoltaan kevyempi ja temmoltaan hitaampi kuin pilatestunti. Tunnilla kerrataan pilateksen periaatteita tarpeen mukaan, joten ryhmään voi tulla mukaan milloin tahansa.

PILATESPERUSKURSSI

Tutustu pilateksen periaatteisiin ja kehon toimintaan peruskurssilla. Kurssin jälkeen voit osallistua harjoitustunneille. Pilatesperuskurssi antaa valmiudet osallistua myös Kehon huolto-tunneille.

PILATES KÄVELYSSÄ JA JUOKSUSSA

Sään salliessa menemme päivän aluksi kävelemään/juoksemaan läheiselle Radiomäelle. Käymme läpi kävelyn ja juoksun periaatteet ja saat vinkkejä omaan kävelyysi ja juoksuusi; miten saat siitä tehokkaampaa, taloudellisempaa ja kehoa säästävämpää.

KEHONHUOLTOA PILATESVÄLINEILLÄ

Kehonhuoltokurssilla saat vinkkejä omatoimiseen kehonhuoltoon. Liikkeissä käytetään paljon tuttuja pilatesvälineitä.

SPIRAALISTABILAATIO (SPS)

Spiral Stabilization (SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30-vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa.

Metodin yhtenä päätavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissa.

SPS-metodin tuloksellisuus on todistettu yksityiskohtaisten EMG-analyysien avulla. Se on viime vuosina saanut laajaa arvostusta kansainvälisesti ja onkin nyt suosittu harjoittelu- ja terapiamuoto eri puolilla maailmaa. Myös eri lajien urheilijat ovat löytäneet metodin tuomat edut ja liittäneet sen osaksi harjoitteluaan.

Suomessa metodi on saanut innostuneen vastaanoton ja sen avulla on jo saatu rohkaisevia hoitotuloksia mm.skolioosin hoidossa. Monet terapeutit pitävätkin sitä varteenotettavana vaihtoehtona leikkaushoidolle.

Low Pressure Fitness/Hypopressive -tekniikka (LPF)

LPF on Espanjasta lähtöisin oleva harjoittelumetodi, jossa yhdistyy mm. Hypopressive- tekniikka, kehonhallinta, myofaskiaaliset release- harjoitteet sekä neurodynamiikka. Hypopressive- harjoitukset auttavat vähentämään lantionpohjaan kohdistuvaa painetta ja ennaltaehkäisemään sekä kuntouttamaan erilaisia vaivoja kuten pidätyskyvyttömyys, laskeumat ja selkäkivut. Tekniikalla on lukuisia muita suotuisia vaikutuksia, kuten esim. hengityskapasiteetin paraneminen, ryhdin kohentuminen ja liikkuvuuden lisääntyminen. Tekniikka toimii niin ennaltaehkäisevänä liikuntamuotona kuin kuntoutuksessa.

YKSITYISTUNNIT

Tunti on suunniteltu alusta loppuun juuri sinun yksilölliset tarpeesi huomioiden. Tunnin ajan ohjaaja on vain sinua varten. Yksityistunnit sopivat niin vasta-alkajalle kuin pidempään harjoitelleelle.

YRITYKSILLE 

Panosta yrityksesi henkilöstön hyvinvointiin ja toteuta se juuri teille räätälöidyillä kursseilla ja tunneilla.

FOREVER ALOE VERA -TUOTTEET 

Hanki lisää vireyttä ja elinvoimaa Foreverin Aloe Vera tuotteista. Tuotteita löytyy Aloe Vera juomasta ja ihonhoidosta aina meikkeihin asti.

LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi hyvää oloa! Voit itse muokata antamasi lahjakortin: peruskurssi, sarjakortti harjoitustunneille tai lahjakortti haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää myös Forever Aloe Vera -tuotteisiin.